New Broom Grip Op Je Werk (2 sessies)

New Broom New Broom Grip Op Je Werk (2 sessies)

Wat is het?
De kern van het New Broom Grip Op Je Werk-programma bestaat uit een aantal sessies waarin ik je ondersteun in het beter organiseren van je werk. Als je kiest voor twee sessies, betekent dat concreet een periode van ongeveer twee tot drie maanden.

Hoe werkt het?
De start wordt gevormd door het invullen van een intakeformulier en het voeren van een intakegesprek (telefonisch, via Skype of op locatie). Het onderwerp – of de onderwerpen – van onze sessies kiezen we in overleg, op basis van jouw vraagstukken en dilemma’s rondom je werk.

We hebben twee sessies van anderhalf tot twee uur, met een tussenliggende periode van ongeveer vier à vijf weken. De sessies vinden plaats op je werkplek, of ergens anders als je daar de voorkeur aan geeft.

Voorafgaand aan zowel de eerste als de tweede sessie ontvang je een één of twee huiswerkopdrachten, om uit te werken of mee te oefenen. Tussendoor hebben we contact per telefoon, Skype of e-mail als je daar behoefte aan hebt.

Alles wat aan bod komt en wat me opvalt verwerk ik in een schriftelijk verslag van enkele pagina’s, waarin ik samenvat op welke punten je je verder zou kunnen richten en ontwikkelen. Als je dat prettig vindt, volgt er nog een telefonisch of Skype consult nadat je mijn advies hebt ontvangen.

Zes weken na de afronding van onze samenwerking neem ik contact met je op om te bespreken op welke manier je dingen nu anders doet.

Wat kost het?
Je investering hiervoor is € 595 excl. BTW.

Interesse? 

Lees alles over New Broom Grip op Je Werk 2 PDF document of neem direct contact met me op.

<< Terug naar de pagina Voor jezelf

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!