Gratis

New Broom Gratis
Gratis Zelftest Werkstijlen
paperbackstanding2_693x872Doe je wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Elke werkstijl heeft sterke punten én valkuilen. Er is geen beste manier van werken, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Aan welke knoppen kun jij draaien? Neem de eerste stap en doe mijn Zelftest Werkstijlen. Deze test geeft je een beeld van hoe jouw werkstijl je helpt én hoe je werkstijl je in de weg zit. Heb je vragen over de uitkomst? Neem dan contact met me op of meld je meteen aan voor de Gratis Valkuilcheck. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een e-mail met de link naar de Zelftest Werkstijlen. Die kun je naar keuze online invullen of downloaden en op papier doen. Als bonus ontvang je mijn nieuwsbrief, die maximaal twee keer per maand verschijnt. Als abonnee ontvang je als eerste en automatisch nieuwe blogartikelen, tips en voordelen in je inbox.  
Gratis Valkuilcheck
Je hebt het gevoel alsof je niet meer zelf aan het stuur van je dag zit. Je hoofd stroomt over, je bent het overzicht kwijt en weet eigenlijk niet zo goed meer waar je nu aan moet beginnen. Toch maar dit? Of beter dat?vrouw op ladder Je loopt vast in je werk en snakt naar meer rust in je hoofd en meer grip op je werk. Maar hoe je dat gaat bereiken... Je hebt geen idee. Ik nodig je uit om een gratis 1-op-1 gesprek met mij aan te vragen via Skype of telefoon:
  • Een half uur lang krijg je mijn onverdeelde aandacht en kijken we samen naar wat nu jouw valkuil is en waarom je daar dagelijks in dondert.
  • Ik geef je voldoende materiaal om zelf een 'ladder' te bouwen: praktische tips en adviezen waarmee je de volgende dag nog aan de slag kunt om dingen anders te doen.
Wil jij voor een gratis valkuilcheck in aanmerking komen? Dat kan onderaan deze pagina. Na bevestiging van je aanvraag krijg je een aantal korte vragen waarvan ik graag je antwoorden per mail ontvang. Hoe completer jij die beantwoordt, hoe beter ik jou kan helpen. Alle aanvragen worden door mij gelezen en beoordeeld en je ontvangt altijd antwoord. Geselecteerde aanvragers ontvangen vervolgens een uitnodiging om een afspraak met me in te plannen. Zet de stap vandaag nog!

Ja, ik wil een gratis Valkuilcheck!

Wil je ook je valkuilen in je werk scherp in beeld hebben?

Download mijn Zelftest Werkstijlen en krijg als bonus maximaal 2x per maand een aantal extra tips
en adviezen over slimmer werken.

Schrijf je in voor de Zelftest!