Gratis

New Broom Gratis
Gratis Zelftest Werkstijlen
paperbackstanding2_693x872Doe je wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Elke werkstijl heeft sterke punten én valkuilen. Er is geen beste manier van werken, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Aan welke knoppen kun jij draaien? Neem de eerste stap en doe mijn Zelftest Werkstijlen. Deze test geeft je een beeld van hoe jouw werkstijl je helpt én hoe je werkstijl je in de weg zit. Heb je vragen over de uitkomst? Neem dan contact met me op of meld je meteen aan voor de Gratis Valkuilcheck. Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Als abonnee ontvang je als eerste en automatisch - maximaal twee keer per maand - nieuwe blogartikelen, tips en voordelen in je inbox. Je kunt je altijd en overal afmelden voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt ook een kadootje: de link naar de Zelftest Werkstijlen. Die zelftest kun je uitprinten en invullen. Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief verklaar je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring. Die verklaring kun je hier lezen.
Gratis Valkuilcheck
Je hebt het gevoel alsof je niet meer zelf aan het stuur van je dag zit. Je hoofd stroomt over, je bent het overzicht kwijt en weet eigenlijk niet zo goed meer waar je nu aan moet beginnen. Toch maar dit? Of beter dat?vrouw op ladder Je loopt vast in je werk en snakt naar meer rust in je hoofd en meer grip op je werk. Maar hoe je dat gaat bereiken... Je hebt geen idee. Ik nodig je uit om een gratis 1-op-1 gesprek met mij aan te vragen via Skype of telefoon:
  • Een half uur lang krijg je mijn onverdeelde aandacht en kijken we samen naar wat nu jouw valkuil is en waarom je daar dagelijks in dondert.
  • Ik geef je voldoende materiaal om zelf een 'ladder' te bouwen: praktische tips en adviezen waarmee je de volgende dag nog aan de slag kunt om dingen anders te doen.
Wil jij voor een gratis valkuilcheck in aanmerking komen? Dat kan onderaan deze pagina. Na bevestiging van je aanvraag krijg je een aantal korte vragen waarvan ik graag je antwoorden per mail ontvang. Hoe completer jij die beantwoordt, hoe beter ik jou kan helpen. Alle aanvragen worden door mij gelezen en beoordeeld en je ontvangt altijd antwoord. Geselecteerde aanvragers ontvangen vervolgens een uitnodiging om een afspraak met me in te plannen. Zet de stap vandaag nog!

Ja, ik wil een gratis Valkuilcheck!

Kom Op Jongens [PODCAST]
Wat hebben de mensen in je team nodig om met meer plezier productief te kunnen werken, zowel voor hun eigen individuele taken als de taken van hun team? In de podcast-reeks Kom Op Jongens laat ik managers en (HR-)professionals ontdekken wat daarin de mogelijkheden zijn. Want het verschil tussen een goed team en een beter team zit hem in het slim omgaan met tijd, taken en energie. Niet harder werken, maar anders en slimmer werken. Kom Op Jongens (te luisteren via Podbean, Spotify en iTunes) is dan ook géén pleidooi om op te schieten of nu eindelijk eens in beweging te komen. Ik wil je vooral inspireren om op een andere manier te kijken naar werkstijlen en werkgewoontes. Wat zou je anders kunnen doen? Welke praktische oplossingen zijn er om met meer plezier productief te werken, alleen en als team? Elke aflevering van Kom Op Jongens behandelt een ander onderwerp waarmee je iets nieuws kunt ontdekken over hoe jij slimmer werkt - in of met je team. Heb je een onderwerp dat je graag behandeld wilt zien? Of zou je willen worden geïnterviewd, dan hoor ik graag van je! Ben je meer van het lezen? Dat komt goed uit, want ik houd van schrijven. Hier vind je mijn boeken.    

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!