Karen

New Broom Karen

Karen Visser, werkplektrainer en professional organizer.

Lifehacker met een passie voor Het Nieuwe Werken en slimmer werken in het algemeen, voor alle professionals die met meer plezier productief willen zijn.

New Broom betekent letterlijk ‘nieuwe bezem’. Het Engelse spreekwoord ‘a new broom sweeps clean’ sprak me aan: ik ben nieuw in organisaties en kan mensen helpen schoon schip te maken met hun oude werkgewoontes. Als ‘nieuwe bezem’ kijk ik op een frisse manier naar vaste routines en adviseer ik over verbeteringen.

one size does not fit allMijn motto is ‘Er is geen beste manier, maar altijd ruimte voor verbetering’. En daarbij hanteer ik heel nadrukkelijk géén one-size-fits-all aanpak!

Bekijk mijn uitgebreide profiel op LinkedIn om meer te lezen over mijn achtergrond en wie me aanbeveelt.
Meer weten over ‘Karen privé’? Dat kan hier.

New Broom is lid van:

  • Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). De NBPO heeft als doel om kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. Je kunt hier lezen wat de meerwaarde is van het inschakelen van een NBPO-lid
  • MKBinc, het ondernemersnetwerk
  • Bites en Business, een zakelijk netwerk voor ondernemende vrouwen

Ik blog op regelmatige basis voor Ervaar Het Nieuwe Werken, Alles over HR, Marketing Online / Adformatie / Communicatie Online , de Kamer van Koophandel-community Hallo! en schrijf columns en artikelen over slimmer werken voor Management Support Magazine.

Voor Vakmedianet/Management Support ben ik een van de trainers die hun doelgroep (secretaresses) helpt om zich te ontwikkelen. Ik geef onder meer ‘Moderne Managementondersteuning bij een Veranderende Overheid‘, ‘Communiceren, maar dan anders’ en ‘Omgaan met Verandering’. Vanaf voorjaar 2015 komt daarbij ‘Optimaal Organisatietalent.’

Om continuïteit te kunnen waarborgen en om capaciteit te kunnen leveren werk ik regelmatig samen met andere ervaren trainers.

Collega-trainer Annemiek Tigchelaar van Top Orde is zo’n samenwerkingspartner.

Annemiek richt zich net als ik op de zakelijke markt en leert, zoals ze zelf zegt ‘mensen efficiënt werken zonder stress’. 

Met haar boeken Stop de Stapels en ‘Grip Op Je E-mail = Grip Op Je Werk’ laat ze zien dat ze deze materie prima in de vingers heeft. Qua specialisatie heeft ze bijzondere aandacht voor chronische desorganisatie; iets dat in veel vormen voorkomt op de werkplek.

Barbara Aalpol van Balance Your Work is erkend trainer-NOBTRA. Ze heeft zich gespecialiseerd in bedrijfstrainingen timemanagement en communicatie.

Haar ICM-trainersopleiding gaf haar de kans haar trainersvaardigheden in te zetten voor wat ze het liefste doet: mensen leren werken vanuit structuur, rust en toewijding, met overzicht en met plezier.

 

Projecten voor de doelgroep onderwijs, vooral op het snijvlak van onderwijs, ICT en slimmer werken onderneem ik graag samen met Dieter Möckelmann van Dieter.nl.

Projecten voor de doelgroep juridische professionals onderneem ik samen met mr. Irene van Halewijn-Warnaar van De Bloomstudio.

Ik ben ook te boeken via ZijSpreekt, hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundige sprekers op congressen en in de media, voor lezingen en presentaties over onder meer slimmer (samen-)werken, time management, Het Nieuwe Werken, omgaan met stress en Infobesitas. Ga daarvoor naar de site van ZijSpreekt, of neem eerst contact met mij op voor meer informatie.

En wie de kleine lettertjes wil lezen, kan zich verdiepen in mijn algemene voorwaarden.

mkbincZijSpreekt_Logo_RGBMS_LOGO_OPLEIDINGEN

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!