Team Training Met Meer Plezier Productief

New Broom Aanbod Team Training Met Meer Plezier Productief

Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten hun medewerkers een training Met Meer Plezier Productief volgen.

~~ Vanwege het COVID-19 virus zijn trainingen met groepen nu geen optie, als je uitgaat van een in-company training. Technisch is er heel veel mogelijk; vanzelfsprekend is er ook een online variant mogelijk op deze training, waarbij we in een digitale omgeving samenwerken. Mocht je wel willen kiezen voor een vorm waarin ik je op je werkplek bezoek, weet dan dat ik werk volgens het Protocol Veilig Trainen van de NOBTRA (versie 04-2021) en de bijbehorende Veiligheidsinstructies (versie 04-2021). Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. ~~

  • Een training bestaat uit een combinatie van een groepsbijeenkomst, een helder werkboek en een persoonlijk advies op de werkplek van elke deelnemer
  • In de groepsbijeenkomst krijgen medewerkers inzicht  in wat er anders kan in de manier waarop ze hun werk organiseren. We leggen een goede basis voor slimmer werken: wat zijn de mogelijkheden en hoe pas je die toe in je eigen situatie?
  • De groepsbijeenkomst wordt gecombineerd met een werkplekbezoek voor alle deelnemers – of meerdere bezoeken als dat gewenst is. Zo wordt de theorie ter plekke naar ieders persoonlijke praktijk vertaald en beklijft de opgedane kennis beter
  • Van het werkplekbezoek ontvangen ze een verslag met een helder overzicht wat er goed gaat, en wat er beter kan. Indien nodig, volgt er nog een tweede werkplekbezoek – of meerdere daarna – om te zorgen dat iedereen de nieuwe werkgewoontes helemaal in de vingers krijgt

Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat.

Is er een deelnemer bij waarvoor intensievere persoonlijke aandacht nodig is? Dan is een 1op-1-sessie een goede keuze.

Wat levert dit op? De NBPO heeft een effectiviteitsonderzoek gedaan naar de resultaten die haar leden voor klanten op de zakelijke markt behaalden. De uitkomsten van dat onderzoek lees je hier.

On request, this training is also available in English as ‘Enjoy Your Productivity’. The presentation, materials and 1-on-1 workscan are all in English. 

Klanten die deze training hebben ingezet zijn onder meer:

 

WVH logo_jelle
Van beest logo_new_Actemium
de_wolven
 de_woonmensen
make a wish nederland logo Logo_TCPL

PS Wil je graag de kleine lettertjes lezen? Download dan mijn algemene voorwaarden of lees ze op het scherm.

 

 

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!