Team Training Met Meer Plezier Productief

New Broom Aanbod Team Training Met Meer Plezier Productief

Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten hun medewerkers een training Met Meer Plezier Productief volgen.

  • Een training bestaat uit een combinatie van een groepsbijeenkomst, een helder werkboek en een persoonlijk advies op de werkplek van elke deelnemer
  • In de groepsbijeenkomst krijgen medewerkers inzicht  in wat er anders kan in de manier waarop ze hun werk organiseren. We leggen een goede basis voor slimmer werken: wat zijn de mogelijkheden en hoe pas je die toe in je eigen situatie?
  • De groepsbijeenkomst wordt gecombineerd met een werkplekbezoek voor alle deelnemers – of meerdere bezoeken als dat gewenst is. Zo wordt de theorie ter plekke naar ieders persoonlijke praktijk vertaald en beklijft de opgedane kennis beter
  • Van het werkplekbezoek ontvangen ze een verslag met een helder overzicht wat er goed gaat, en wat er beter kan. Indien nodig, volgt er nog een tweede werkplekbezoek – of meerdere daarna – om te zorgen dat iedereen de nieuwe werkgewoontes helemaal in de vingers krijgt

Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat.

Is er een deelnemer bij waarvoor intensievere persoonlijke aandacht nodig is? Dan is een Grip Op Je Werk-sessie een goede keuze.

Wat levert dit op? De NBPO heeft in 2014 een effectiviteitsonderzoek gedaan naar de resultaten die haar leden voor klanten op de zakelijke markt behaalden. De uitkomsten van dat onderzoek lees je hier.

On request, this training is also available in English as ‘Enjoy Your Productivity’. The presentation, materials and 1-on-1 workscan are completely in English. 

Klanten die deze training hebben ingezet zijn onder meer:

WVH logo_jelle
Van beest logo_new_Actemium
de_wolven
 de_woonmensen

PS Wil je graag de kleine lettertjes lezen? Download dan mijn algemene voorwaarden of lees ze op het scherm.

 

 

Wil je ook je valkuilen in je werk scherp in beeld hebben?

Download mijn Zelftest Werkstijlen en krijg als bonus maximaal 2x per maand een aantal extra tips
en adviezen over slimmer werken.

Schrijf je in voor de Zelftest!