Voor je team

New Broom Voor je team

Wil je ook een team dat slim samenwerkt? Waarvan de mensen een actueel overzicht hebben over wat er van ze verwacht wordt en hoe ze dat zo efficiënt mogelijk gedaan krijgen? Wil je ze handvatten geven om grip te krijgen op hun informatiestromen en meer rust in hun hoofd?

Slim samenwerken in deze digitale maatschappij vraagt om specifieke vaardigheden. Voor organisaties die hun medewerkers daarbij willen ondersteunen, zijn er verschillende mogelijkheden.

Individuele teamleden

  • Deelname aan een van de workshops of trainingen via open inschrijving.
  • Als er meer één-op-één aandacht en advies nodig is voor hun vraagstukken, is er het New Broom Grip Op Je Werk-programma. Met de New Broom Grip Op Je Werk-sessies krijgen ze persoonlijk advies, toegesneden op hun profiel en situatie.

Teams als geheel

Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten hun medewerkers een traject Effectiever en Efficiënter Werken volgen. Dat kan in verschillende varianten:

  • Als workshop (duur: tussen 45 minuten en 3 uur, naar behoefte). Hierin krijgen ze praktische informatie en concrete tips die ze meteen de volgende werkdag kunnen toepassen. De onderwerpen en accenten worden in overleg gekozen; bijvoorbeeld omgaan met e-mail, effectief samenwerken, prioriteiten stellen, stress, Het Nieuwe Werken of projectmanagement.
  • Als training (duur: 3 uur). In een groepsbijeenkomst krijgen medewerkers inzicht  in wat er anders kan in de manier waarop ze hun werk organiseren. We leggen een goede basis voor slimmer werken: wat zijn de mogelijkheden en hoe pas je die toe in je eigen praktijk?
    De groepsbijeenkomst wordt gecombineerd met een werkplekbezoek voor alle deelnemers – of meerdere bezoeken als dat gewenst is – om te zorgen dat dit advies-op-maat perfect aansluit bij ieders eigen situatie.

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!