Waar je me vindt/leest

New Broom Waar je me vindt/leest

Google me en je vindt me vanzelf – maar sommige vermeldingen breng ik graag apart onder je aandacht.

New Broom is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO), omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied.

Voor mijn klanten betekent dit lidmaatschap professionaliteit; niet alleen doordat ik regelmatig wordt bijgeschoold en aan intervisie doe, maar ook omdat mijn werk onder het klachtenreglement van de NBPO valt.

Op social media ben ik actief op mijn eigen pagina’s op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Ik ben CRKBO-geregistreerd docent, wat betekent dat ik ben ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en voor onderwijsinstellingen BTW-vrij kan werken.

Netwerken doe ik veel en graag, omdat het me nieuwe inzichten en interessante contacten oplevert. Ik ben lid van Vrouwennetwerk Rijnstreek.

Verder ben ik partner van Vitaal Bedrijf; een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland met als doel om te zorgen dat mensen kunnen werken met meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement.

Last but not least schrijf ik graag en veel over mijn vakgebied en klanten, voor websites en vakpublicaties. Maar ook boeken!

 

 

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!