Training Effectiever en Efficiënter Werken (in-company)

New Broom Training Effectiever en Efficiënter Werken (in-company)

Heb je het gevoel dat medewerkers hun werk anders zou kunnen organiseren, waardoor ze meer gedaan krijgen in minder tijd? Missen ze overzicht en rust om vanuit aandacht te kunnen werken?

In deze training (duur: 3 uur) geef ik deelnemers inzicht in hun eigen werkstijl (met sterke punten en valkuilen) en in wat er anders kan in de manier waarop ze hun werk organiseren. Door praktische tips en concrete adviezen kunnen ze het geleerde meteen in de praktijk brengen.

Wat is het en hoe werkt het?
Onderwerpen van de training zijn omgaan met tijd, grip op e-mail, slimme werkgewoontes en een werkplek die werkt. Om te zorgen dat wat ze leren perfect aansluit op hun persoonlijke situatie, wordt de groepsbijeenkomst gevolgd door een werkplekbezoek voor alle deelnemers – of meerdere bezoeken als dat gewenst is – zodat dat dit advies-op-maat perfect aansluit bij ieders eigen situatie.

Van het werkplekbezoek ontvangen ze een verslag met een helder overzicht wat er goed gaat, en wat er beter kan. Indien nodig, volgt er nog een tweede werkplekbezoek om te zorgen dat iedereen de nieuwe werkgewoontes helemaal in de vingers krijgt.

De opdrachtgever krijgt een eindverslag met de belangrijkste bevindingen, waardoor meteen duidelijk is waar de knelpunten zijn.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal werkplekbezoeken. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat!

Meer weten?
Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen.

Is er een deelnemer bij die behoefte heeft aan één-op-één advies? Kijk dan eens naar het New Broom Grip Op Je Werk-programma. Met de New Broom Grip Op Je Werk-sessies krijgen ze persoonlijk advies, toegesneden op hun profiel en situatie. Natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan mijn workshops of trainingen via open inschrijving.

<<< Terug naar pagina Voor je team

De workshops van New Broom dragen het kwaliteitskeurmerk van Workshop.nl voor professionele en betrouwbare workshopaanbieders.

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!