Workshop Met Meer Plezier Productief

New Broom Aanbod Workshop Met Meer Plezier Productief

Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten medewerkers een workshop Met Meer Plezier Productief volgen. Dat kan als workshop (duur: tussen 45 minuten en 3 uur, naar behoefte).

  • Hierin krijgen medewerkers praktische informatie en concrete tips die ze meteen de volgende werkdag kunnen toepassen
  • De onderwerpen en accenten worden in overleg gekozen; bijvoorbeeld omgaan met e-mail, effectief samenwerken, prioriteiten stellen, stress, Het Nieuwe Werken of projectmanagement
  • De kosten zijn afhankelijk van de duur van de workshop en het aantal deelnemers. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat

Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen. Behoefte aan een combinatie van groepsbijeenkomst en een persoonlijk advies voor elke deelnemer? Dan is de Training Met Meer Plezier Productief een goede keuze.

Wat levert dit op? De NBPO heeft in 2014 een effectiviteitsonderzoek gedaan naar de resultaten die haar leden voor klanten op de zakelijke markt behaalden. De uitkomsten van dat onderzoek lees je hier.

On request, this workshop is also available in English as ‘Enjoy Your Productivity’. Both the presentation and the materials are in English.

Klanten die een workshop van New Broom hebben ingezet zijn onder meer:

kpn Akzo secsol stichting-adoptievoorzieningen
fvs_Unilever-300x218 nbfs-logo logo NVD Logo-VoorleesExpress--300x229
cjb   TOT-logo  super-flora

       

Wil je ook je valkuilen in je werk scherp in beeld hebben?

Download mijn Zelftest Werkstijlen en krijg als bonus maximaal 2x per maand een aantal extra tips
en adviezen over slimmer werken.

Schrijf je in voor de Zelftest!