Workshop Optimaal productief in de kantoortuin

New Broom Aanbod Workshop Optimaal productief in de kantoortuin

~~ Vanwege het COVID-19 virus zijn workshops met groepen nu geen optie, als je uitgaat van een in-company workshop. Technisch is er heel veel mogelijk; vanzelfsprekend is er ook een online variant mogelijk op deze workshop, waarbij we in een digitale omgeving samenwerken. Mocht je wel willen kiezen voor een vorm waarin ik je op je werkplek bezoek, weet dan dat ik werk volgens het Protocol Veilig Trainen van de NOBTRA (versie 04-2021) en de bijbehorende Veiligheidsinstructies (versie 04-2021). Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. ~~

Je organisatie werkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken, of heeft plannen om daartoe over te gaan. Misschien betekent dat tijd- en plaatsonafhankelijk werken; misschien vooral een andere inrichting, meer stappen richting digitalisering of nieuwe afspraken om resultaatgerichter te werk te gaan.

In welke vorm dan ook: een nieuwe manier van werken kan een flinke uitdaging betekenen voor teams. Zeker in deze gevallen:

  • Er wordt verwacht dat mensen hun werkplek gaan kiezen op basis van hun taken;
  • Er zijn alleen nog maar flexplekken en geen ‘eigen’ plekken meer;
  • Werkplekken worden niet gebruikt zoals bedoeld; medewerkers komen extra vroeg om een favoriete plek te claimen;
  • Medewerkers zijn niet meer te vinden op afdelingen, maar werken in ‘vlekken’ verspreid door het pand;
  • Kasten vol ordners, mappen en documenten worden vervangen door 1 meter plank per persoon;
  • In het open concept merken mensen meer van elkaar, terwijl ‘iemand aanspreken’ spannend blijft.

Met een workshop Optimaal productief in de kantoortuin zorg je dat mensen beter voorbereid zijn op de nieuwe werksituatie, of kunnen ze op een constructieve manier samen zoeken naar oplossingen voor bestaande knelpunten. Deze workshop sluit goed aan op programma’s gericht op duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en stressmanagement en is geschikt in elke fase van de invoering van het concept: vooraf, tijdens de introductie of juist bij teams die al jaren volgens dit concept werken.

De workshop wordt op maat gemaakt in overleg met alle relevante partijen in de organisatie, zoals HR, huisvesting of een projectteam. Uitbreiding met advies aan het projectteam over verbetermogelijkheden en communicatie is mogelijk, net als nazorg voor teams of individuele medewerkers.

Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen.

Deze workshop duurt drie uur, maar is er ook in een korte variant (1 uur, als lunchworkshop).

Klanten die deze workshop hebben ingezet zijn onder meer:

 

Arcadis logo

 

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!