1:1 Sessies Met Meer Plezier Productief

New Broom Aanbod 1:1 Sessies Met Meer Plezier Productief

Je bent een professional met hart voor je vak en dit is waar je mee worstelt:

 • Je bent het zat om achter de feiten aan te hollen en brandjes te blussen
 • Je bent niet tevreden over de tijd en energie die je werk je kost en wat het je oplevert
 • Je hebt behoefte aan concrete en blijvende veranderingen in de manier waarop je met werk omgaat
 • Je wilt een flinke stap zetten als het gaat om rust, overzicht en resultaat krijgen

Dit is wat een Met Meer Plezier Productief-traject je oplevert:

 • Je gaat de waan van de dag te lijf: jij komt aan het stuur te zitten
 • Door te reflecteren op je aanpak krijg je inzicht in waar je knelpunten zitten en hoe je daar van af komt
 • Je leert welke dingen je anders kunt gaan doen (en hoe je dat ook volhoudt)
 • Je maakt dusdanige stappen in je eigen professionalisering dat zowel jij als je omgeving het verschil ervaren

Zo werkt het: In één of meer sessies (ter plekke of op afstand) help ik je om meer grip te krijgen op de manier waarop je je werk organiseert. We kijken naar jouw werkstijl, je vraagstukken en de mogelijkheden tot verbetering die er zijn. Je krijgt géén standaardmethode aangeleerd, maar ontwikkelt een systeem dat perfect bij je past en zorgt dat je effectiever en efficiënter werkt.

~~ Vanzelfsprekend is er ook een online variant mogelijk op deze begeleiding, waarbij we in een digitale omgeving samenwerken. Mocht je wel willen kiezen voor een vorm waarin ik je op je werkplek bezoek, weet dan dat ik werk volgens het Protocol Veilig Trainen van de NOBTRA (versie 04-2021) en de bijbehorende Veiligheidsinstructies (versie 04-2021). Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. ~~

Wat krijg je als je hiervoor kiest? Het onderwerp – of de onderwerpen – van onze sessies kiezen we in overleg, op basis van jouw vraagstukken en dilemma’s. Die worden helder in het intakeformulier dat je invult en het intakegesprek dat we hebben (telefonisch, via Skype of op locatie).

Bij een Met Meer Plezier Productief-sessie zien we elkaar op je werkplek – of ergens anders, als je daar de voorkeur aan geeft – in sessies van twee uur per keer. Daarvan krijg je een schriftelijk en persoonlijk verslag. Tussen de sessies door ontvang je huiswerkopdrachten om uit te werken of mee te oefenen en hebben we contact per telefoon of e-mail als je daar behoefte aan hebt.

De sessies werken volgens een strippenkaartsysteem, waarvan je steeds een portie kunt afnemen. Verlengen van een strippenkaart is altijd mogelijk. De contactmomenten tussen de sessies door zijn inbegrepen bij dit traject en gaan niet van je strippenkaart af.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • De wens om nu écht iets te doen aan je situatie
 • De durf om eerlijk te bespreken hoe je situatie nu is en hoe je dingen nu aanpakt
 • De tijd om naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken: wat wil ik veranderen en welke adviezen ga ik echt in de praktijk brengen?

Heb je interesse in een Met Meer Plezier Productief-traject, of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op of meld je meteen aan voor de Gratis Valkuilcheck.

On request, this product is also available in English as ‘Enjoy Your Productivity’. The presentation, materials and 1-on-1 workscan are completely in English. 

Mijn klanten zijn, naast een groot aantal ZZP-ers en MKB-ers, bedrijven en organisaties die mensen meer uit zichzelf willen laten halen.

Organisaties die een traject Met Meer Plezier Productief van New Broom hebben ingezet voor hun medewerkers zijn onder meer:

 

 

 

 

capelleaandenijssel_logo ISS
dynbureo bgraven
Alewijnse-684x479 Euroconstruct
img

 

oogzorgnetwerk

 osce-2  
bartimeus logo

 

 

 

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!