Aanbod

New Broom Aanbod
1:1 Sessies Met Meer Plezier Productief
Je bent een professional met hart voor je vak en dit is waar je mee worstelt:
 • Je bent het zat om achter de feiten aan te hollen en brandjes te blussen
 • Je bent niet tevreden over de tijd en energie die je werk je kost en wat het je oplevert
 • Je hebt behoefte aan concrete en blijvende veranderingen in de manier waarop je met werk omgaat
 • Je wilt een flinke stap zetten als het gaat om rust, overzicht en resultaat krijgen
Dit is wat een Met Meer Plezier Productief-traject je oplevert:
 • Je gaat de waan van de dag te lijf: jij komt aan het stuur te zitten
 • Door te reflecteren op je aanpak krijg je inzicht in waar je knelpunten zitten en hoe je daar van af komt
 • Je leert welke dingen je anders kunt gaan doen (en hoe je dat ook volhoudt)
 • Je maakt dusdanige stappen in je eigen professionalisering dat zowel jij als je omgeving het verschil ervaren
Zo werkt het: In één of meer sessies (ter plekke of op afstand) help ik je om meer grip te krijgen op de manier waarop je je werk organiseert. We kijken naar jouw werkstijl, je vraagstukken en de mogelijkheden tot verbetering die er zijn. Je krijgt géén standaardmethode aangeleerd, maar ontwikkelt een systeem dat perfect bij je past en zorgt dat je effectiever en efficiënter werkt. Wat krijg je als je hiervoor kiest? Het onderwerp - of de onderwerpen - van onze sessies kiezen we in overleg, op basis van jouw vraagstukken en dilemma’s. Die worden helder in het intakeformulier dat je invult en het intakegesprek dat we hebben (telefonisch, via Skype of op locatie). Bij een Met Meer Plezier Productief-sessie zien we elkaar op je werkplek – of ergens anders, als je daar de voorkeur aan geeft – in sessies van twee uur per keer. Daarvan krijg je een schriftelijk en persoonlijk verslag. Tussen de sessies door ontvang je huiswerkopdrachten om uit te werken of mee te oefenen en hebben we contact per telefoon, Skype of e-mail als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt ook een Persoonlijk Actieplan, waarin je kunt formuleren wat je wilt bereiken met de sessies en je eigen voortgang kunt bijhouden. De sessies werken volgens een strippenkaartsysteem, waarvan je steeds een portie kunt afnemen. Verlengen van een strippenkaart is altijd mogelijk. De contactmomenten tussen de sessies door zijn inbegrepen bij dit traject en gaan niet van je strippenkaart af. Wat heb je hiervoor nodig?
 • De wens om nu écht iets te doen aan je situatie
 • De durf om eerlijk te bespreken hoe je situatie nu is en hoe je dingen nu aanpakt
 • De tijd om naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken: wat wil ik veranderen en welke adviezen ga ik echt in de praktijk brengen?
Heb je interesse in een Met Meer Plezier Productief-traject, of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op of meld je meteen aan voor de Gratis Valkuilcheck. On request, this product is also available in English as 'Enjoy Your Productivity'. The presentation, materials and 1-on-1 workscan are completely in English.  Mijn klanten zijn, naast een groot aantal ZZP-ers en MKB-ers, bedrijven en organisaties die mensen meer uit zichzelf willen laten halen. Organisaties die een traject Met Meer Plezier Productief van New Broom hebben ingezet voor hun medewerkers zijn onder meer:      
capelleaandenijssel_logo ISS
dynbureo bgraven
Alewijnse-684x479 Euroconstruct
img   oogzorgnetwerk
 osce-2  
     
Workshop Met Meer Plezier Productief
Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten medewerkers een workshop Met Meer Plezier Productief volgen. Dat kan als workshop (duur: tussen 45 minuten en 3 uur, naar behoefte).
 • Hierin krijgen medewerkers praktische informatie en concrete tips die ze meteen de volgende werkdag kunnen toepassen
 • De onderwerpen en accenten worden in overleg gekozen; bijvoorbeeld omgaan met e-mail, effectief samenwerken, prioriteiten stellen, stress, Het Nieuwe Werken of projectmanagement
 • De kosten zijn afhankelijk van de duur van de workshop en het aantal deelnemers. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat
Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen. Behoefte aan een combinatie van groepsbijeenkomst en een persoonlijk advies voor elke deelnemer? Dan is de Training Met Meer Plezier Productief een goede keuze. Wat levert dit op? De NBPO heeft in 2014 een effectiviteitsonderzoek gedaan naar de resultaten die haar leden voor klanten op de zakelijke markt behaalden. De uitkomsten van dat onderzoek lees je hier. On request, this workshop is also available in English as 'Enjoy Your Productivity'. Both the presentation and the materials are in English. Klanten die een workshop van New Broom hebben ingezet zijn onder meer:    
kpn Akzo secsol stichting-adoptievoorzieningen
fvs_Unilever-300x218 nbfs-logo logo NVD Logo-VoorleesExpress--300x229
cjb   TOT-logo  super-flora
   
   
 
       
Team Training Met Meer Plezier Productief
Organisaties die slimmer (samen)werken hoog op de agenda hebben staan, laten hun medewerkers een training Met Meer Plezier Productief volgen.
 • Een training bestaat uit een combinatie van een groepsbijeenkomst, een helder werkboek en een persoonlijk advies op de werkplek van elke deelnemer
 • In de groepsbijeenkomst krijgen medewerkers inzicht  in wat er anders kan in de manier waarop ze hun werk organiseren. We leggen een goede basis voor slimmer werken: wat zijn de mogelijkheden en hoe pas je die toe in je eigen situatie?
 • De groepsbijeenkomst wordt gecombineerd met een werkplekbezoek voor alle deelnemers – of meerdere bezoeken als dat gewenst is. Zo wordt de theorie ter plekke naar ieders persoonlijke praktijk vertaald en beklijft de opgedane kennis beter
 • Van het werkplekbezoek ontvangen ze een verslag met een helder overzicht wat er goed gaat, en wat er beter kan. Indien nodig, volgt er nog een tweede werkplekbezoek - of meerdere daarna - om te zorgen dat iedereen de nieuwe werkgewoontes helemaal in de vingers krijgt
Interesse? Neem contact met me op door te bellen (0652 645 283), te mailen (karen@newbroom.nl) of het contactformulier in te vullen. Op verzoek maak ik graag een voorstel op maat. Is er een deelnemer bij waarvoor intensievere persoonlijke aandacht nodig is? Dan is een Grip Op Je Werk-sessie een goede keuze. Wat levert dit op? De NBPO heeft in 2014 een effectiviteitsonderzoek gedaan naar de resultaten die haar leden voor klanten op de zakelijke markt behaalden. De uitkomsten van dat onderzoek lees je hier. On request, this training is also available in English as 'Enjoy Your Productivity'. The presentation, materials and 1-on-1 workscan are completely in English.  Klanten die deze training hebben ingezet zijn onder meer:
WVH logo_jelle
Van beest logo_new_Actemium
de_wolven
 de_woonmensen
PS Wil je graag de kleine lettertjes lezen? Download dan mijn algemene voorwaarden of lees ze op het scherm.    
Online training Stoppen Met Uitstellen
In een wereld waarin aandacht en tijd schaarser zijn dan ooit, is uitstelgedrag voor steeds meer mensen een probleem. Wil jij ook leren hoe je je uitstelgedrag beheersbaar krijgt en hoe je zorgt dat je nu écht aan de slag gaat met dingen die belangrijk voor je zijn?
 • Leer alles over je eigen uitstelgedrag, waarom het steeds terugkomt en hoe jij dit gedrag kunt veranderen
 • Ontdek welk type uitsteller je bent en met welke concrete strategieën je uitstelgedrag te lijf kunt gaan
 • Werk je eigen actieplan uit, met behulp van hapklare informatie, een unieke zelftest en veel praktische oefeningen
  Schrijf je nu in en start meteen! Het is tijd voor een concrete stap: leren stoppen met uitstellen. Je krijg in deze training praktische informatie en ontwikkelt je eigen persoonlijke actieplan, dat werkt voor jouw type uitsteller. De training geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:
 • Waar komt mijn uitstelgedrag vandaan en waarom komt het steeds terug?
 • Welke stadia kent uitstelgedrag en hoe beïnvloed ik die zelf?
 • Welk type uitsteller ben ik zelf en wat werkt in mijn geval het beste?
 • Wat wil ik aan mijn gedrag concreet veranderen en hoe zorg ik dat het ook echt gebeurt?
 • Welke praktische strategieën ga ik toepassen in mijn actieplan en hoe houd ik die vol?
Duur: 1 uur 37 minuten Prijs: € 149
"Deze training helpt echt enorm, ik was een beetje skeptisch toen ik de benamingen van de types hoorde maar toen ik de test had gedaan en mijn type doorlas was ik echt stomverbaasd over hoe accuraat de beschrijving was. Iedereen die moeite heeft met aan de slag gaan raad ik aan om deze training te volgen. Hij heeft de perfecte tijdsduur en intensiviteit dus je bent er niet te veel tijd aan kwijt, en hij levert je een heleboel goede tools op die je kunt gebruiken om je uitstelgedrag aan te pakken!" "Heldere uiteenzetting. Leuk en afwisselend met filmpjes en oefeningen." "Goede training, helder en overzichtelijk. Zeker een training die je níet kunt uitstellen ;-)"
      Heb je behoefte aan contact, omdat je je eigen persoonlijke situatie aan me wilt voorleggen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend Valkuilcheckgesprek van een half uur, via Skype of telefoon. Weet je nu al dat je samen met mij aan de slag wil in een 1-op-1 traject? Dan is een 1-op-1 traject Met Meer Plezier Productief echt iets voor jou. Mail me op karen[at]newbroom.nl of bel me op 0652 645 283 en ik beantwoord graag alle vragen die je nog hebt.    

New Broom maakte deze training voor StudyTube 

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!