Blog

New Broom Blog Week van de Werkstress: speciaal aanbod
 • Week van de Werkstress: speciaal aanbod

  werkstress1 op de 3 gevallen van ziekteverzuim op de Nederlandse werkvloer is het gevolg van ‘werkgerelateerde psychische klachten’. 1 op de 8 heeft last van werkstress en dat maakt het de grootste beroepsziekte van ons land.

  Geen wonder dat Minister Asscher aandacht vraagt voor dit fenomeen; onder meer met een actieve en informatieve Facebookpagina. Helemaal goed!

  Meer lezen over de aanpak van werkstress kun je hier.

  Wil je zelf als organisatie ook iets doen aan werkstress?

  Organiseer dan een (lunch?)workshop voor je medewerkers over het onderwerp werkstress. Heb je het idee dat het in jullie organisatie specifiek voortkomt uit een bepaald aspect, zoals e-mail of slechte samenwerking tussen afdelingen? Dan kan het zwaartepunt van de workshop natuurlijk ook daarop komen te liggen.

  Workshops van New Broom zijn er in alle soorten en maten. Een korte workshop kan al vanaf 45 minuten; de groepsgrootte kan van 5-50 personen. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel.

  Boek je een workshop in de Week van de Werkstress, tussen 3 en 7 november 2015 (die op een ander moment plaats kan vinden; het gaat puur om het boekmoment), dan krijg je 15% korting.

  Nóg meer redenen om je medewerkers juist nu handvaten te geven om hier mee om te leren gaan!


  Over de auteur

  Karen Visser, werkplektrainer en professional organizer.
  Lifehacker met een passie voor Het Nieuwe Werken en slimmer werken in het algemeen, voor alle professionals die met meer plezier productief willen zijn.


  Reacties

   Er zijn nog geen reacties! Ben jij de eerste?


  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken jij de sterke punten en valkuilen van je werkstijl?

Als je je hier inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je maximaal 2x per maand tips en adviezen over slimmer werken. En een kadootje: mijn gratis Zelftest Werkstijlen, zodat je je eigen valkuilen en verbeterpunten leert kennen.

Schrijf je in voor de Zelftest!